Stop de uitbuiting van de schoonheid van de vrouw, koop de RosaLife vriendschapsarmband

Stop de uitbuiting van de schoonheid van de vrouw, koop de RosaLife vriendschapsarmband

RosaLife verandert mensenlevens. Niet alleen in Nederland, ook in het buitenland. 

RosaLife steunt een goed doel, namelijk het vrijkopen van vrouwen uit de prostitutie.

De schoonheid van vrouwen is niet bedoeld om uit te buiten, vinden wij.


De Nederlandse directeur  van het Tamar Center, Nella Davidse uit de provincie Zeeland, ontving op vrijdag 2 juni jl. in Vlissingen een koninklijke onderscheiding.  Zij is benoemd tot lid in de Orde van Oranje  Nassau. Met de aanschaf van de prachtige RosaLife vriendschaparmband, die bij het Tamar Center in Thailand wordt gemaakt, steun je het werk van Nella Davidse. 

 

STEUN OOK HET TAMAR CENTER

 

Het Tamar Center in Pattaya Thailand is een opvangcentrum voor ex-prostituees die een nieuw leven willen beginnen. Het  staat onder leiding van de Nederlandse Nella Davidse (foto onder) uit Zeeland.

Met de opbrengst van de armband worden vrouwen letterlijk vrijgekocht uit de handen van exploiteurs en krijgen zij een kans om een nieuw leven te beginnen.

 

De prachtige 'RosaLife vriendschapsarmband' wordt bij het Tamar Centra parel voor parel met de hand geregen.De armband is 3-delig (zie foto hieronder) en bestaat uit glasparels en  heeft 4 bedeltjes: een bloem, een parel, een kruisje en een hartje met opschrift Tamar Centre.

 

 

BESTEL PER MAIL VIA ARMBAND@ROSALIFE.NL OF KOOP IN DE SALON

 

Wil je in het bezit komen van dit prachtige kleinood  en de vrouwen van het Tamar Center steunen? Bestel de RosaLife vriendschapsarmband voor 19.95 euro + verzendkosten.  Je kunt de armband kopen  in de kleuren zilvergrijs en Rosalife-pink.

 

Vermeld duidelijk je naam en adres en welke kleur je wilt ontvangen (zilverkleurig of pink).

Mail naar: armband@rosalife.nl

 

 

Foto armbanden met dank aan: Marjan Laban Fotografie

 

 

Kijk hier naar Filmpje Tamar Centrum You Tube