Huidverbetering - Special treatments

MICRO-DERMABRASIE

Dit is een mechanische diepte-peeling waarbij de bovenste huidlaag pijnloos wordt  verwijderd met diamantfrezen.
De oude huidlaag wordt verwijderd en de huid wordt in zijn totaliteit weer geactiveerd, zodat ze weer een jeugdige, elastische en gezonde uitstraling krijgt. De bloedcirculatie in de huid wordt door deze methode bevorderd. Door dit alles gaat de collageenvorming en celvernieuwing vooruit, met als resultaat een jeugdig uiterlijk!!!!!
Micro-Dermabrasie is bij uitstek geschikt voor een vermoeide atrofische huid, ruwe schilferige huid, grove poriën, fijne lijntjes, pigmentvlekjes en littekens. Diepe rimpels worden minder diep door skin rejuvention (=huidverjonging).
De beste resultaten worden behaald wanneer men de behandelingen in een kuurvorm ondergaat.

ULRA-SONIC TREATMENT

De ultra-sonic beautystimulator produceert een miljoen lage micro-vibraties per seconde, die diep in de weefsels binnendringen.
Hij stimuleert de huid, versnelt de stofwisseling, bevordert de bloedsomloop en helpt diepliggende huidcellen om afvalstoffen te laten verdwijnen uit het lichaam.
Bij regelmatige herhaling van deze behandeling krijgt men een zuivere, zachte, soepele huid. Het apparaat werkt het meest effectief als het wordt gebruikt met de juiste werkstoffen en wordt daarom veel toegepast in combinatie met de facialtreatments.