Slank vitaal en gezond

Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente. Als voedingscoach begeleid ik mensen naar een gezonde leefstijl. Ook ben ik schoonheidsspecialiste. Sinds 1992 heb ik mijn eigen praktijk als schoonheidsspecialiste, die ik tot op de dag van vandaag nog steeds met veel passie en enthousiasme run.

Het feit dat ik de vakkennis, ruime ervaring op het gebied van beauty, wellness, verzorging en ontspanning heb, staat garant voor een succesvolle aanpak!

Al zolang ik mij kan herinneren, ben ik geïnteresseerd in voeding. Dit begon als interesse, maar heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik ontzettend leergierig werd over alles wat maar met voeding te maken heeft. Zodoende ben ik de opleiding voor gewichtsconsulente gaan volgen en vervolgens de opleiding tot Rosalife leefstijlcoach.

EN VERDER…..

Ik geloof niet in diëten of dieetproducten. Ik geef eerlijke en doelgerichte adviezen waarmee je kunt afvallen en kunt blijven genieten van lekker eten. Ik sta voor gezond en toch normaal eten. Bewustwording en werken aan een nieuwe leefstijl! Ik bied ondersteuning op een manier die het beste bij jou past! 

Een stok achter de deur!
Op de weg naar een gezond gewicht, zal ik je volop motiveren en stimuleren. Tijdens de begeleiding speelt voorlichting over gezonde voeding en een gezond bewegingspatroon een grote rol. Een gezonde leefstijl resulteert na verloop van tijd automatisch in een beter uiterlijk:  frisser, slanker, de binnenkant en buitenkant meer “in balans”. “Gezond van binnen, mooi van buiten” is een slogan waar ik mij helemaal in kan vinden en waar ik ook voor de volle honderd procent achter sta. Echte oplossingen beginnen namelijk aan ‘de binnenkant’.

DUS…

BEGIN VANDAAG!!

Stel het afslanken niet uit tot morgen of volgende week, maar begin vandaag! Ik zal en kan je helpen op een manier die het beste bij jou past. Ik help en steun je op weg naar een gezonde leefstijl voor jou om op een gezond gewicht te komen en vooral te blijven!